Køb Tadalis Sx 20 mg

tadalis sx

Tadalafil

Tadalis Sx piller hjælper mænd, der lider af impotens og/eller rejsningsproblemer. Tilstanden er mere normal, end mange giver udtryk for, og derfor bruger flere mænd Tadalis Sx og andre lignende produkter for at sikre vellykkede og problemfri samlejer. Når du tager midlet, sikrer du dig, at dit sexliv forbliver aktivt, og at du får nok blod tilført penis, når du bliver seksuelt stimuleret.

Erektil Dysfunktion (rejsningsproblemer) kan opstå periodevis eller efter alvorlige sygdomsperioder. Sexlysten falder måske, fordi du er stresset, har problemer med kolleger eller venner, fordi du er groet fast i dit parforhold og derfor har mistet lysten til at have sex med din partner, fordi livet byder på et utal af udfordringer og lignende. Disse og mange andre problemer bliver endnu sværere at tackle, når sexlysten forsvinder.

4.7

20mg × 12
28.54 kr
20mg × 20
19.87 kr
20mg × 32
14.13 kr
20mg × 60
13.02 kr
20mg × 92
11.40 kr
20mg × 120
10.97 kr

Nogle mænd oplever nedsat sexlyst, fordi de har en overproduktion af enzymet PDE5, der modvirker en naturlig rejsning. Derfor tager de Tadalis Sx, der indeholder det aktive stof Tadalafil, der blokerer enzymet.

På dit online apotek slipper du for at stå i kø

Slip for køen, slip for at skulle ud af huset, og handl i stedet online, hvor du har fuld valgfrihed til at købe produktet i den forpakningsstørrelse, du ønsker, og hvor du slipper for pinlige og nærgående spørgsmål, som når du står på apoteket. Apotekeren.dk sikrer en hurtig levering til enten din dør eller til en pakkeboks, og prisen online er yders rimelig i forhold til prisen i fysiske butikker. Vi afsender din bestilling, kort tid efter vi modtager den. Både din bestilling og din betaling er SSL-krypteret, hvilket sikrer både dine personlige oplysninger og dine kortoplysninger mod misbrug.

Tadalis Sx er 20 mg piller, og en enkelt pille kan virke i op til 36 timer. Effekten af pillen opstår ved seksuel stimulation, og de hjælper mænd med problemer med erektil dysfunktion, impotens og lejlighedsvis manglende erektion. Den daglige dosis på 20 mg bør aldrig overskrides, og effekten af pillen kan mærkes fra 45 til 60 minutter efter indtagelse. Du synker pillen hel og drikker et glas vand eller to efter indtagelse.

Midler mod rejsningsproblemer til exceptionelle priser hos dk-apotek.com

Det største prisfald på Tadalis Sx oplever du, når du handler online. Vores priser er ofte væsentlig lavere end i fysiske butikker. Du vil også se et væsentligt prisfald, jo større forpakninger du køber. Du kan købe Tadalis til en pris af 1 – 2 euro pr. pille.

Nogle oplever bivirkninger ved indtagelse af Tadalis Sx

Du må aldrig indtage midler mod erektil dysfunktion, hvis du lider af hjerteproblemer, har for højt eller for lavt blodtryk, har haft et hjerteanfald eller en blodprop, og hvis du oplever langvarig erektion efter indtagelse af midlet. Tal altid med din læge, før du begynder at indtage nye lægemidler, og søg straks læge, hvis du oplever alvorlige bivirkninger som for eksempel:

  • Langvarig erektion
  • Uregelmæssig hjerterytme
  • Kraftige synsforstyrrelser
  • Smerte ved vandladning.

Der kan opstå milde bivirkninger i form af:

  • Hovedpine
  • Sløret syn og andre synsforstyrrelser
  • Problemer med fordøjelsen
  • Svimmelhed
  • Søvnproblemer.

Bortset fra ovenstående bivirkninger er Tadalis Sx et sikkert og godkendt præparat at indtage. De fleste oplever ingen bivirkninger, og andre oplever bivirkningerne i meget mild grad.