Køb Silvitra 20 mg

silvitra

Sildenafil + Vardenafil

Har man problemer med erektion, er der forskellige piller på markedet, som alle fås til forskellige priser. I udgangspunktet er det ikke en god idé at blande piller med forskellig medicin, men faktisk er der nogle piller, der allerede har gjort det for dig. En af disse er Silvitra. Pillen giver dig to velkendte stoffer i én samlet pille med en pris på mellem €5,1 og €2,8 EUR.

4.8

100 + 20mg × 10
37.68 kr
100 + 20mg × 20
30.84 kr
100 + 20mg × 30
27.42 kr
100 + 20mg × 60
25.14 kr

Forskelligt medicin man kan få for at afhjælpe erektionsproblemer er:

  • Sildenafil (også kendt som Viagra)
  • Vardenafil
  • Tadalafil
  • Avanafil

Det omtalte Silvitra kombinerer vardenafil og sildenafilcitrat for en endnu bedre effekt, og har et prisfald på ned til €2,8 EUR pr. pille.

Hvad er Silvitra?

Silvitra er en kombination af vardenafil og sildenafilcitrat med henholdsvist 20 og 100 mg af hver, hvilket er en almindelig anbefalet dosis for de to forskellige stoffer. Der er ikke rapporteret nogen problemer med de to stoffer i samvirkning, tværtimod tyder meget på, at de nærmest forstærker hinanden, når de tages sammen på denne måde.

Hvordan virker Silvitra?

De to stoffer, sildenafilcitrat og vardenafil, virker på nogenlunde samme måde. Ved at blokere for et særligt enzym, gør det erektionerne hårdere og længere ved at tillade en bedre blodgennemstrømning til svulmelegemerne i penis. Du skal altså stadig tændes seksuelt, for at få erektion, men du vil opleve, at den opstår nemmere, er hårdere, og varer ved længere tid.

Bivirkninger er der ikke rapporteret nogle alvorlige af, men det er vigtigt at du informerer din egen læge, før du begynder at tage produktet, da det i allerhøjeste grad kan have en indvirkning på ikke bare medicinens virkning, men også dit helbred og velbefindende.

Silvitra – anvendelse og dosis

Du skal indtage Silvitra 8 minutter til 1 time før ønsket virkning, og du må under alle omstændigheder kun tage én pille om dagen. Opnår du ikke den ønskede virkning, må du ikke tage en pille mere – vent i stedet, og kontakt evt. din egen læge. Kontakt desuden din læge, hvis du anvender anden medicin samtidig med, da der kan være visse komplikationer eller bivirkninger vedrørende dette.

Hvor køber man Silvitra?

Det nemmeste er helt klart at købe det online. Det har ofte den bedste pris, og du slipper for at stå i kø på apoteket. Ulempen er selvfølgelig, at du ikke har dit produkt med det samme, men det vejes hurtigt op af mulige prisfald og bedre komfort ved at handle online. Udvalget vil også oftest være større, og så er leveringen ofte ganske hurtig.

Prisen på Silvitra

Den pris, du kan finde online på Silvitra, ændrer sig ikke synderligt, og det er ikke til at sige noget om eventuelle prisfald. Det er dog værd at nævne, at prisen bliver markant billigere, jo flere piller du køber. Således er der næsten 50 % at spare, hvis du vælger at købe 90 piller, frem for den mindste pakke med 10 i. Her vil prisen nemlig være €2,8 EUR pr. pille, frem for de sædvanlige €5,1 EUR.