Køb Sildalis 100 mg

Sildenafil Citrate + Tadalafil

Mænd over hele verden har igennem generationer lidt af rejsningsproblemer. Det har til alle tider været en enorm lidelse, ikke bare fysisk men i høj grad også psykisk. Erektil dysfunktion har altid været tabubelagt, så det har været et ekstra svært problem for mænd at håndtere. Men, den moderne videnskab har gjort store landvindinger. I dag er der medicin, som kan kurere problemet. En af disse medikamenter er Sildalis.

4.9

100 + 20mg × 12
26.11 kr
100 + 20mg × 30
19.74 kr
100 + 20mg × 60
15.10 kr
100 + 20mg × 90
13.16 kr
100 + 20mg × 120
12.20 kr

Hvad indeholder Sildalis?

Sildalis er et af de seneste produkter på markedet indenfor medicin rettet mod sex-problemer. Produktet er en blanding af de to lægemidler Tadalafil og Sildenafil, midler som man også finder i andre piller mod rejsningsproblemer og mangel på sexlyst. Der er efterhånden så mange piller og medicin mod erektil dysfunktion, at de forskellige piller, inklusiv Sildalis, har oplevet et stort prisfald.

Hvordan virker Sildalis helt konkret?

Pillernes virkning træder i kraft på grund af førnævnte Tadalafil og Sildenafil. Det er to aktive stoffer, som hver især hjælper med til at øge blodcirkulationen og især blodstrømningen ned mod svulmelegemerne i penis. Med en større blodtilstrømning øges muligheden for at få en god og lang erektion.

Hvornår og hvor lang tid virker Sildalis?

Hvis du lider af problemer med rejsningen, så vil du næppe fortryde et online køb af piller som Sildalis. Efter første indtag af pillerne vil virkningen indtræffe efter omtrent 30 minutter. Herefter forventes der at være vedvarende virkning i alt mellem 10 og helt op til 15 timer.

Køb Sildalis online helt anonymt til billig pris

Det kan nogle gange være flovt og pinligt at foretage et håndkøb på apoteket, når man skal hen til desken og nævne sit navn og sit præparat. Men det kommer man helt udenom via online køb på apotekerendk.com Her bestiller man i total anonymitet. Om det så er en pakke med 12 piller for under 40 euro eller en pakke med 30 piller for under 76 euro, så vil ingen nogensinde få noget at vide om dit køb. Alt foregår diskret og anonymt online, og til billige priser grundet prisfaldet.

Nem online handel og hurtig levering

Sildalis-pillerne har oplevet et markant prisfald og kan derfor rekvireres nu til yderst fordelagtige priser online. Hos dk-apotek.com kan du købe flere forskellige pakke-størrelser. Der kan købes kæmpe pakker med 180 piller til 221 euro eller de helt små pakker med 12 piller til under 40 euro. Prisen varierer men virkningen er den samme, og der vil altid være prisfald på produktet, jo mere du bestiller.

Er der bivirkninger ved brug af Sildalis?

Ingen medicin ser sig fri for bivirkninger. Heller ikke Sildalis. Sådan forholder det sig også med alle andre præparater mod rejsningsproblemer. Som udgangspunkt bør man konsultere sin læge først, hvis man lider af en kronisk sygdom, eller hvis man er tilpas gammel og svagelig. Man bør også kontakte egen læge før brug, hvis man i forvejen indtager anden medicin for en sygdom eller lidelse. Er man en almindelig mand uden større kroniske sygdomme, så vil bivirkninger oftest holde sig indenfor følgende symptomer:

  • Ømhed i musklerne
  • Hudirritation
  • Stoppet næse
  • Besvær med fordøjelsen
  • Let hovedpine
  • Diarré
  • Smerter i ryggen
  • Let synsforstyrrelse.