Køb Silagra 100 mg

silagra

Sildenafil Citrate

Silagra byder sig til i rækken af lægemidler, som har en gavnlig og meget klar virkning på mænd, der lider af rejsningsproblemer. Erektil dysfunktion er et problem for mange mænd i alle aldre. Selv mænd under 40 år kan opleve begyndende besvær med rejsningen, og problemet har længe været en tabubelagt lidelse for mænd verden over. Problemerne kan dog endelig løses med et online køb af Silagra. Pillerne vil inden få dage blive leveret på din hjemmeadresse.

4.6

100mg × 12
20.54 kr
100mg × 20
17.12 kr
100mg × 32
14.99 kr
100mg × 60
13.02 kr
100mg × 92
11.62 kr
100mg × 120
10.28 kr

Hvad indeholder Silagra?

Silagra er et anerkendt lægemiddel, som forhandles verden over, og som allerede nu har afhjulpet tusinder af mænd i alle aldre med potensproblemer. Silagra kommer i form af piller og indeholder det aktive stof Sildenafil, der også benyttes i andre piller mod impotens. Sildenafil er stof, der øger blodtilførslen til penis, hvormed brugeren genetablerer evnen til at få rejsning. Pillerne kan blandt andet købes online via dk-apotek.com i en minipakke med 12 tabletter for blot 30 euro.

Hvor lang tid virker Silagra?

Silagra indtages oralt i pilleform og virkningen af lægemidlet vil indtræffe indenfor godt 30 til 60 minutter. Når virkningen sætter ind, vil effekten af medicinen vare i omtrent 4 timer. Pillerne kan købes i små og store pakker, hvor man opnår et markant prisfald, jo større indkøbsmængden er. 180 Silagra-piller kan fåes til en pris på under 250 euro, og der vil her være en mængderabat at hente på over 200 euro ved online køb.

Forbliv anonym, når du køber din Silagra online

Du behøver ikke frygte for at blive genkendt på apoteket, når du køber dine potens-piller. Bestiller du vil du forblive helt anonym. Du undgår dermed at skulle stå på et apotek, hvor andre kan se og høre, hvad køber og hvorfor. Diskretionen er total, når du handler Silagra online.

Stort prisfald og hurtig levering ved online Silagra-køb

Der er adskillige Silagra-pakker at vælge mellem og til flere forskellige priser. Jo mere du køber, desto mere sparer du, så der er et radikalt prisfald at nyde godt af. Ønsker du en mellemstor pakke, kan man bestille 60 Silagra-piller til kun 100 euro. Så snart du har bestilt, vil ordren blive pakket og afsendt indenfor samme dag. Det er næsten lige så hurtigt, som at gå på apoteket.

Er der bivirkninger ved brug af Silagra

Det er svært at undgå bivirkninger, når man indtager medicin. Selv noget så harmløst som hovedpinepiller har en lang række af mulige bivirkninger, men heldigvis er det de færreste, som rammes af dem. Og når det sker, er det oftest de mildeste bivirkninger, som indtræffer. Sådan er det også med Silagra, men man bør dog kontakte sin læge først, hvis man lider af en kronisk sygdom eller hvis man er tilpas gammel og har et svagt hjerte. Er man almindelig sund og rask, bør kun følgende milde bivirkninger kunne indtræffe i få tilfælde:

  • Snue
  • Rødmen
  • Hoste
  • Smerter i ryg, ben eller arme
  • Svimmelhed
  • Diarré
  • Synsforstyrrelser