Køb Isotroin 30 mg

isotroin

Isotretinoin

Isotroin er en mærkevaremedicin, der indeholder det aktive stof isotretinoin, som er et syntetisk A-vitamin, der bruges til at behandle svær akne, der ikke reagerer på andre behandlinger.

Isotroin er både til mænd og kvinder, drenge og piger, og de fleste teenagere med akneproblemer sætter stor pris på produktet på grund af de gode resultater, man opnår, når man anvender det.

5

10mg × 30
17.15 kr
10mg × 60
13.72 kr
10mg × 90
11.67 kr
10mg × 120
10.98 kr
10mg × 180
10.30 kr
20mg × 30
24.02 kr
20mg × 60
21.73 kr
20mg × 90
19.06 kr
20mg × 120
18.30 kr
30mg × 30
25.16 kr
30mg × 60
24.02 kr
30mg × 90
20.59 kr
30mg × 120
18.88 kr
30mg × 180
17.16 kr

Hvor kan man købe Isotroin online til en god pris?

Køb Isotroin sikkert på dit online apotek uden recept, og i de mængder og i den dosis du har brug for. Det er nemt og uproblematisk at handle på nettet, vi sidder klar med råd og anbefalinger og har altid tid til at besvare dine spørgsmål. Hvad koster?

Når du handler på nettet, slipper du for at stå i kø på dit lokale apotek, du slipper for de andre kunders nysgerrige blikke, du får lige så meget råd og vejledning, som på det fysiske apotek, og efter køb får du dine varer leveret lige til døren – så du kan med andre ord købe din medicin helt uden at skulle ud ad døren, og det er jo ofte et behageligt alternativ til den lokale shoppingoplevelse.

Køb din medicin online i de mængder og doser, du skal bruge, og hold øje med prisfald, gode priser og særlige kampagner hjemme fra din sofa, så du ikke skal spekulere over hvad det koster, da priserne er åbenlyse og nemt gennemskuelige.

Hvordan skal man indtage Isotroin, og hvor længe virker midlet?

Isotroin er tilgængelig i kapselform, og tages normalt en eller to gange dagligt sammen med mad. Doseringen varierer afhængigt af sværhedsgraden af ​​akne, behandlingen kan vare i flere måneder, men de fleste oplever en mærkbar virkning inden for ret kort tid.

Medicinen er en yderst effektiv til behandling for svær nodulær akne: Cirka 15% af akneramte har det i svær grad, og nogle patienter udvikler nodulær akne. Denne type akne er kronisk, og aknen hos disse patienter breder sig meget tit til ryg, bryst, skuldre og endda endebalder. Ofte opstår der knuder eller bylder, når man lider af nodulær akne, og disse giver ofte ar.

Midlet virker i den periode, det indtages.

Hvad er bivirkningerne ved Isotroin?

De mest almindelige bivirkninger ved Isotroin er:

  • Tør hud
  • Hudafskalning
  • Sprukne læber
  • milde muskel- og ledsmerter

Mere alvorlige bivirkninger er:

  • Leverskader
  • Depression
  • Fødselsdefekter, hvis det tages under graviditet
  • Synsnedsættelse

Derfor er det vigtigt, at du kontakter din læge, før du begynder at indtage Isotroin.

Hvem har brug for Isotroin?

Isotroin bruges hovedsageligt til at behandle svær nodulær akne, der ikke reagerer på andre behandlinger.

Selvom midlet kan være meget effektivt, bør man være forsigtig med indtagelsen og være under opsyn af læge, når man indtager det, også når man har købt det i håndkøb

Hvem bør ikke tage Isotroin?

Gravide og ammende kvinder bør ikke indtage midlet, da det blandt andet kan medføre fødselsdefekter, hvis det tages under en graviditet.

Da den aktive ingrediens kan gå i modermælken, bør du heller ikke indtage Isotroin, mens du ammer

Hvordan virker Isotroin?

Det aktive stof Isotretinoin virker ved at reducere den mængde ​​olie, der produceres af hudens talgkirtler, hvilket hjælper med at rense porerne og forhindre ny akne i at dannes.

Din akne burde forbedres efter 7-10 dage, men du skal også være opmærksom på, at aknen muligvis forværres i den første periode, efter du begynder at indtage midlet.

Hvilken dosis Isotroin skal man tage, og er det billigt at købe på nettet?

Du skal indtage den dosis, som din læge foreskriver, eller som er anført på pakken. Det er vigtigt at du følger anvisningerne, og at du hverken holder pauser eller indtager ekstra doser før behandlingen er færdig. Tag derfor altid din læge med på råd, både før du begynder at tage Isotroin, og inden du afslutter behandlingen, når du vælger at købe medicinen i håndkøb online

Da midlet ikke skal tages gennem hele livet, løber en kur med Isotroin ikke op i de hele astronomiske beløb, og alt efter dosis og forpakningsstørrelse ligger prisen på et par kroner pr tablet.

Kan Isotroin købes i håndkøb uden recept i Danmark?

Du kan købe Isotroin i håndkøb på dit online apotek, men det er altid klogt at tage din læge med på råd, inden du begynder at indtage ny medicin. Både pga. faren ved blanding med andre medicintyper og for at få fastsat ret dosis mv.

Isotroin og alkohol

Der er ikke de store problemer med at tage Isotroin sammen med alkohol, men der opfordres til mådehold med alkohol generelt.

En sund livsstil kan også være en god kur mod akne, og derfor anbefales en sund kost samt et lavt alkoholindtag sammen med medicinen.