Køb Propecia 1 mg

propecia

Hvad er Propecia og kan det købes i håndkøb i Danmark?

Propecia hjælper med at løse mænds mønster hårtab. Det aktive stof er Finasterid, som virker ved at hæmme virkningen af det mandlige hormon dihydrotestosteron (DHT), der spiller en vigtig rolle i udviklingen af hårtab hos mænd.

Propecia bremser eller stopper effektivt hårtab hos mænd, og nogle patienter udvikler endda hårvækst, når de indtager midlet.

5

1mg × 10
27.82 kr
1mg × 30
10.43 kr
1mg × 60
6.96 kr
1mg × 90
6.26 kr
1mg × 120
5.57 kr
1mg × 180
4.87 kr
1mg × 240
4.18 kr

Hårtab hos mænd kan skyldes, at hårrødderne er overfølsomme overfor DHT. DHT medvirker til at hårrødderne bliver mindre og mindre og at håret til sidst bliver til fine dunhår. Grunden til at nogle mænd bevarer en god hårvækst i siderne og på baghovedet skyldes, at hårrødderne der ikke er så hormonfølsomme som hårrødderne ovenpå hovedet.

Hvordan virker Propecia?

Det aktive stof i Propecia, Finasterid, kan foruden at afhjælpe skaldethed hos mænd også bruges til behandling af godartet prostatahyperplasi (BPH), der er en tilstand, hvor prostatakirtlen forstørres og forårsager urinproblemer.

Finasterid virker ved at hæmme enzymet 5-alfa-reduktase, som omdanner testosteron til dihydrotestosteron (DHT), der er et hormon, der kan forårsage både hårtab og prostataforstørrelse. Inden for 24 timer efter man begynder at indtage midlet, kan DHT-niveauet i kroppen falde med hele 65 %. Og ca. 88 % oplever en reducering af hårtab efter at have taget midlet i en periode.

Hvordan skal man indtage Propecia, og hvor længe virker midlet?

Propecia er i pilleform og indtages én gang dagligt. Det skal tages i op til tre måneder og i nogle tilfælde mere, før man begynder at kunne se resultater. Nogle resultater er tydelige med en god hårvækst samtidig med at midlet bremset øvrigt hårtab.

Nogle kan stoppe med at indtage midlet, når de opdager, at det har haft den ønskede virkning, men desværre sker det ofte, at hårtab igen opstår efter 9 – 12 måneder. Stop derfor ikke med at indtage midlet uden at have talt med din læge, der kan rådgive om mulige følgevirkninger.

Mænd med et moderat hårtab kan forvente en virkning, og efter fem år har de fleste opnået at mindske hårtab og mange opnår desuden en forbedret hårvækst.

Køb Propecia online, men er der bivirkninger ved midlet?

Der er en række bivirkninger ved Propecia, og de mest almindelige er

  • Nedsat libido
  • Erektil dysfunktion
  • Ejakulationsproblemer
  • Humørsvingninger

Nogle oplever udslæt, kløe, hævelser i ansigtet, testikelsmerter, hjertebanken og forhøjede levertal. Du bør tale med din læge, hvis du oplever ændringer i brystvævet (knuder, smerter, hævelser), da disse symptomer kan være tegn på brystkræft.

Oplever du at tunge og hals hæver, får du synkebesvær, nældefeber eller problemer med vejrtrækning, skal du stoppe med at tage tabletterne og straks søge læge.

Hvem skal tage Propecia og kan midlet købes på nettet til en god pris?

Propecia er et middel til mænd og bør ikke anvendes af hverken kvinder eller børn, og hos gravide kan det forårsage alvorlige fosterskader.

Hvor kan man købe midler mod hårtab på nettet, og hvad koster det?, spørger du sikkert dig selv. Køb midlet på dit online apotek, hvor du køber din øvrige medicin i håndkøb. Køb det i de doser og forpakninger, som du har brug for og find den bedste pris, prisfald og gode tilbud i ro og mag hjemme i din dagligstue.

Onlineapoteket er et godt alternativ til dit fysiske apotek. Her kan du handle på alle tider af døgnet, og vi svarer gerne på alle de spørgsmål, du har om vores forskellige produkter. På dit online apotek sidder vi klar til at svare på alle dine spørgsmål, og vi sender dine varer hurtigt, sikkert og direkte til alle egne af Danmark.

Hvilken dosis Propecia skal man indtage, og kan det købes billigt i håndkøb?

Propecia kommer i forskellige doser, og du skal tale med din læge om doser og tidsforløb. Pillerne er filmovertrukne og skal indtages hele, da stoffet i knuste tabletter kan absorberes gennem huden og forårsage uønskede bivirkninger. Specielt gravide bør undgå kontakt med knuste tabletter, da berøring kan forårsage misdannelser hos drengefostre. Kontakt straks lægen, hvis dette sker.

Tabletterne kan tages både med og uden mad.

Priser varierer naturligvis alt efter doser, forpakningsstørrelser med videre, men du finder nemt den bedste pris, når du handler på nettet.

Hvor længe virker Propecia og kan det købes uden recept?

Propecia virker først efter omkring tre måneder, og virkningen varer ved i den periode, du indtager midlet.

Midlet fungerer ikke nødvendigvis for alle mænd med hårtab, og resultaterne varierer afhængigt af hvor hårdt angrebet af hårtab, du er. Du kan købe Propecia uden recept online, men du bør altid tale med din læge, inden du starter med at indtage Propecia eller andre midler mod hårtab.

Propecia og alkohol

Nogle oplever at de får mindre lyst til alkohol, når de indtager Propecia, så mange mænd, der indtager midlet, får rent faktisk nedsat deres alkoholforbrug. Imidlertid vil en drink eller to ikke ødelægge virkningen af medicinen.