Køb Phenergan 25 mg

phenergan

Promethazine

Phenergan er et lægemiddel, der er blevet anvendt i mange år til behandling af en række forskellige allergirelaterede symptomer og tilstande. Det aktive stof i Phenergan er Promethazin, som tilhører en gruppe lægemidler, der også kaldes antihistaminer.

Midlet anvendes mod blandt andet søsyge, køresyge og luftsyge, som sovemedicin og mod svimmelhed og allergi.

5

10mg × 30
7.66 kr
10mg × 60
4.64 kr
10mg × 90
3.83 kr
10mg × 120
3.48 kr
10mg × 180
3.10 kr
25mg × 30
8.12 kr
25mg × 60
4.99 kr
25mg × 90
4.10 kr
25mg × 120
3.66 kr

Hvem har brug for Phenergan?

Phenergan anvendes oftest som et middel mod køresyge, men folk, der lider af allergiske reaktioner, især hvis de forårsager kløe, hævelse eller udslæt, har stor glæde af at indtage Phenergan. Mennesker, der lider af angst eller søvnproblemer, kan anvende midlet som et sedativ til beroligelse og afslapning. Derudover kan Phenergan også bruges til at lindre kvalme og opkastning, hvis man får kemoterapi.

Hvordan bruges Phenergan, og hvad er dosis?

Phenergan fås i flere forskellige former, men oftest som filmovertrukne som tabletter, der skal synkes. Midlet tages med en form for drikkevarer og kan indtages med eller uden mad.

Midlet virker mod:

  • Transportsyge – Tabletterne (oftest 25 mg) indtages ½-1 time før afrejse. Kun til voksne og børn over 15 år
  • Søvnløshed – Tabletterne (oftest 25 mg) tages umiddelbart før sengetid. Kun til voksne
  • Allergi – Tabletter (oftest 25 mg) tages 2-4 gange dagligt. Til voksne og børn over 15 år

Hvordan og hvor længe virker Phenergan?

Phenergan virker ved at forandre virkningen af kemiske stoffer i hjernen. Det aktive stof Promethazin virker som antihistamin.

Midlet virker fra ca. 30 min efter indtagelse og virkningstiden er 5 – 14 timer.

Phenergan og alkohol

Da Phenergan har en sløvende effekt, frarådes det at indtage alkohol sammen med midlet. Der kan også være en stor pris ved at køre bil og betjene farlige maskiner, når du indtager medicinen, da den sløvende effekt nedsætter din reaktionsevne, og du derfor kan være årsag til ulykker.

Er der bivirkninger ved Phenergan?

Der er visse bivirkninger ved Phenergan, så det er vigtigt at følge doseringsvejledningen nøje, da disse bivirkninger ofte opstår, hvis det tages i for store mængder. De mest almindelige bivirkninger inkluderer uskarpt syn, døsighed, svimmelhed og tør mund.

Antihistaminer er generelt ikke vanedannende, men hvis man pludselig stopper efter længere tids brug, kan nogle opleve lettere ubehag i kroppen

Kan Phenergan købes i håndkøb og uden recept på nettet i Danmark, og hvad koster det?

Selvom Phenergan er et sikkert og effektivt lægemiddel, som du kan købe i håndkøb, skal det altid tages under tilsyn af en læge eller sundhedspersonale. Det er også vigtigt at informere lægen om eventuelle andre lægemidler eller tilstande, du har, før du tager Phenergan.

Alt efter dosis og forpakningsstørrelse varierer priserne på Phenergan, men på dit online apotek kan du få informationer om priser, prisfald, tilbud med videre.

Hvem bør ikke tage Phenergan?

Selvom medicinen både er til mænd og kvinder kan det være uegnet til visse patienter, såsom gravide kvinder eller personer med visse medicinske tilstande. Mennesker med søvnapnø bør hheller ikke indtage midlet. Derfor skal du altid konsultere din læge, før du begynder at bruge dette og andre lægemidler.

Samlet set kan Phenergan være en effektiv behandling til en række forskellige symptomer og tilstande. Selvom midlet kan købes i håndkøb, skal det altid tages under tilsyn af en læge og doseringsvejledningen skal følges nøje.

Sæt pris på dit online apotek, og køb Phenergan billigt på nettet

Online apoteker, også kendt som internetapoteker, er virtuelle butikker, der sælger medicin og andre sundhedsprodukter på nettet og er et rigtig godt alternativ til det fysiske apotek. Der er flere fordele ved at købe fra online apoteker, herunder:

  1. Bekvemmelighed: En af de største fordele ved online apoteker er, at de er meget bekvemme og let tilgængelige. Du kan købe medicin og sundhedsprodukter fra din computer eller smartphone uden at forlade dit hjem eller kontor. Dette sparer tid og besvær med at skulle besøge et fysisk apotek.
  2. Stort udvalg: Online apoteker har normalt et større udvalg af produkter end fysiske apoteker. De kan have en bredere vifte af mærker og varianter af medicin og sundhedsprodukter, som du kan vælge imellem. Dette giver dig også mulighed for at finde mere specialiserede produkter, der måske ikke er tilgængelige i dit lokale apotek.
  3. Lavere priser: Online apoteker har ofte lavere priser end fysiske apoteker, da de ikke har de samme omkostninger til husleje, personale og opbevaring af varer. Dette betyder, at du kan spare penge ved at købe fra et online apotek.
  4. Diskretion: Nogle mennesker kan føle sig flove over at købe visse typer medicin eller sundhedsprodukter fra et fysisk apotek og spekulerer måske over, hvor man kan købe sin medicin uden nysgerrige øjne i nakken. Online apoteker kan give den diskretion, da du kan bestille produkterne online og få dem leveret diskret til din dør uden at skulle stå ansigt til ansigt med en farmaceut.
  5. Lettere adgang til information: Online apoteker giver dig også lettere adgang til information om medicin og sundhedsprodukter. Du kan søge efter produkter og læse produktbeskrivelser og anmeldelser fra andre kunder, inden du køber. Dette kan hjælpe dig med at træffe bedre og mere velovervejede beslutninger om, hvilke produkter der er bedst for dig.