Hvad er Kamagra – og kan det hjælpe mig med potensen?

De fleste personer med potensproblemer, har sandsynligvis stiftet bekendtskab med op til flere medicinske præparater. Nogle er mere kendte end andre, alle lover at hjælpe dig med dit problem – men hvilken af de mange tilgængelige lægemidler vil være det bedste valg til dig?

Hvis du har problemer med at få eller opretholde en erektion, kan kamagra være vejen frem for dig. Det er et lægemiddel der ofte kan fås til billigere priser end traditionelle potensmidler, idet du her kun betaler for effekten – og ikke et dyrt navn på pakken.

Helt grundlæggende indeholder Kamagra det samme stof som i den mere kendte Viagra. Begge midler benytter sig af sildenafil, som grundlæggende gør det lettere for blodet at strømme ud i penis, og dermed give en erektion.

Kamagra er dog stadig et nyt præparat, og derfor skal man være opmærksom på at det endnu ikke er godkendt alle steder. Derfor vil du typisk ikke få det udstedt af din læge, men vil være nødt til at købe det online. Dog vil det ofte være langt billigere end mange andre præparater på markedet.

Hvad skal jeg være opmærksom på, når jeg køber Kamagra?

Idet medicinen kan være relativt svær at få fat på, vil du typisk skulle på nettet for at købe det. Her er der nogle forskellige ting du altid bør tjekke op på, inden du køber løs:

  • Tjek med din læge, om du virkelig har brug for potenspiller
  • Sørg for at du kun køber fra legitime online forhandlere
  • Hold øje med om forhandleren holder til i EU
  • Sikr dig at shoppen er sikret med SSL-certificering.

Generelt set er det altid en god idé at gå til lægen, hvis du oplever nogle som helst problemer med din krop. Særligt med impotens er det vigtigt, for at sikre at der ikke kan være mere alvorlige sygdomme på spil.

Hvis lægen udskriver et præparat til dig, kan du høre om det er muligt at få udskrevet recept til Kamagra, og om lægen mener det vil være et godt valg til dig. Når du skal købe pillerne, så hav din sunde fornuft med i rygsækken. Hvis der er en side der på nogen måde virker sjusket, så gør du klogt i at tage et ekstra kig. Tjek om de skriver hvem de er, se om der er anmeldelser af siden på nettet, og tjek for en god ordens skyld om priserne er nogenlunde de samme som andre steder. Hvis prisen er chokerende lav, er der typisk fare på færde.

Hvad betyder det at Kamagra er receptfri?

At Kamagra er receptfri betyder i princippet at alle og enhver kan købe det. Dog er det svært at få godkendelse til medicinske præparater, så det kan være svært at få fat i noget der endnu ikke er godkendt i Danmark. Derfor vil du næppe kunne finde det hos din lokale apoteker, men vil være nødt til at købe det online.

Hvis du beslutter dig for det, vil du imidlertid uden problemer kunne købe det, uden at skulle fremvise en recept. Vær dog opmærksom på, at denne type forsendelser ofte vil kunne risikere at blive snuppet i tolden. Det er ikke nødvendigvis et problem, men indebærer at du kan være nødt til at forklare hvorfor du har købt pillerne på nettet – så det kan være et ekstra skridt du lige skal være opmærksom på.