FAQ

Er medicinen på jeres lister mærkevarer?

Al medicinen du kan se i vore produktlister er generiske.

Hvad betyder udtrykket ”generisk”? Har generisk medicin de samme effekter og egenskaber som mærkevaremedicinen har?

Forskellen på et mærkevare medicin og generisk medicin er navnet, formen, farven og prisen. Generisk medicin navngives ofte ud fra de aktive ingredienser, hvor en producent bruger et brand navn. Dog kan en producent ikke besidde et patent for et givent kemisk middel. Det er herfor producenter af generisk medicin lovligt kan producere de såkaldte ”generiske”. De er kemisk identiske, og da de aktive ingredienser ligeledes er identiske, har de de samme medicinske effekter. Derfor betaler man mindre for generisk medicin, men får det samme resultat. Vi bør dog nævne at det kun er hvis du følger din læges anvisninger, du vil få den ønskede effekt.

Hvorfor er generisk medicin så billig?

Ulig generisk medicin, udgør forskning og markedsføring en stor del af de originale producenters produktionsomkostninger. Udgifterne ved at få en godkendelse hos USA’s Food and Drug Administration alene er astronomiske. Producenter af generiske præparater behøver ikke have disse udgifter. Dette resulterer i mærkbare besparelser til dig.

Jeres piller ligner ikke de kendte præparater. Pillerne jeg har modtaget har et andet navn printet på dem. Hvorfor?

Som vi allerede har nævnt, kan producenter ikke patentere et kemisk middel. Derfor kan generiske præparater have præcis de samme aktive ingredienser som de kendte piller. Dog kan navne og designs (form og farve) af en medicin altid patenteres – og bliver det også altid, hvilket betyder at de er intellektuel ejendom. Derfor er det et brud på ophavsrettighederne at bruge samme navn og form af en mærkevare. Dette er årsagen til at generiske piller ser anderledes ud, idet de er af en anden farve og har en anden form, når man sammenligner med en mærkevare.

Hvordan kan jeg være sikker på kvaliteten af jeres produkter?

Vores medicins høje kvalitet er vores højeste prioritet. Logikken er meget simpel: Jo bedre kvalitet produktet er, jo flere kunder får vi. Derfor er vi meget opmærksomme og selektive når vi udvælger vores leverandører. Pillernes kvalitet bliver hyppigt gennemtestet, og dokumentationen kontrolleres ligeledes nøje. Medicinen produceres i Indien af et Indisk licenseret, og Indisk FDA godkendt firma.

Hvor lang holdbarhedstid har pillerne?

Udløbsdatoen skrives på hvert blisterkort. Det varierer ved forskellige partier. Holdbarheden er to år fra produktionsdatoen, og vil derfor variere fra parti til parti, afhængig af hvornår det blev produceret.

Skal jeg have en recept for at købe hos jer?

Nogle produkter i vores apotek kræver en gyldig recept. Hvis loven i dit land eller område kræver at du har en recept for nogle af de produkter du påtænker at købe, vil du af vores kundeservice blive bedt om at fremsende dokumentation efter du har fuldført ordren.

Vær venligst opmærksom på at vi kræver en gyldig recept for din ordre. Du skal faxe det til +13127610317, eller sende en indscannet kopi til e-mailen [email protected]. Bemærk at din ordre ikke vil blive behandlet hvis du ikke har fremsendt en gyldig recept indenfor tre dage.

Vi anbefaler kraftigt at du rådfører dig med din læge før du bestiller, for at være sikker på at den medicin du bestiller, er den du har behov for.

Hvad skal jeg gøre for at bestille hos jer?

BEMÆRK: Vi accepterer kun ordre via hjemmesiden. Vi accepterer ikke ordrer via telefonen eller via e-mail.

Hvis du ønsker at bestille et produkt fra os, skal du gøre følgende:

  1. Vælg det produkt du ønsker at købe, ved at klikke på ”køb nu” knappen.
  2. Vælg det ønskede antal af produktet.
  3. Tryk på ”Tjek ud.”
  4. Udfyld de nødvendige ordreinformationer.
  5. Kontroller alle felterne og produkt kvantiteten, og tryk på ”send transaktion” knappen.
  6. Hvis ordren accepteres, vil du se notifikationen på skærmen og ordrebekræftelsen vil. automatisk fremsendes til den e-mail adresse du har givet. Denne bekræftelse er meget vigtig, og hvis du ikke har modtaget den indenfor 10 minutter, så kontakt os for at få den gensendt.

Hvilke betalingsmetoder understøtter i?

Vi understøtter følgende betalingsmetoder:

  • Betaling via kreditkort

Hvornår trækker i egentlig pengene?

Ordren udføres på følgende måde:

  1. Når du har udfyldt formularen og trykket på ”indsend” knappen, vil informationen blive sendt til vores behandlingscenter, hvor den kontrolleres hvorefter der vil blive hævet penge fra dit betalingskort.
  2. Så snart betalingen er gået igennem, bliver din ordre godkendt og behandlet.

Er det sikkert at indtaste mine kortoplysninger på jeres side?

Vi tager vores kunders sikkerhed meget seriøst, og derfor følger vi en række trin for at beskytte dine informationer. For at indsende ordren vil du blive videresendt til siden for sikker betaling. Sikkerheden på siden kan hurtigt kontrolleres: et ikon der ligner en hængelås vises på bunden af de fleste browservinduer, hvilket betyder at informationen du indtaster er SSL (Secure Socket Layer) krypteret, når det sendes til vores kreditkort behandlingsfirma. Husk venligst at en sikker side starter med ”https:” hvor usikre sider begynder med ”HTTP:” uden ”s” til slut.

Udover webbrowserens sikkerhed, bliver vore servere dagligt tjekket for sikkerhedsrisici af respekterede firmaer såsom McAfee og WebSafe.

Sender i til mig?

Ordrene sendes til stort set hele verden, med undtagelse af få lande i Asien.

Hvor sendes pillerne fra?

Medicinen fremstilles i Indien, hvorfor pillerne også sendes herfra.

Hvilke pakker bruger i? Skal jeg kvittere for modtagelse?

Dit privatliv er meget vigtigt for os. Din ordre vil blive sendt i en diskret konvolut, som vil puttes i din postkasse. Du behøver ikke kvittere for noget såfremt ordren sendes via almindelig post.

Vil min ordre blive afsendt samme dag jeg køber den?

Produkterne vi sælger er på lager så de kan afsendes omgående. Vi er dog nødt til at kontrollere din ordre først, for at sikre at leveringsoplysningerne er korrekte. Herefter vil produktet du har bestilt blive pakket, og først herefter bliver det sendt. Hele denne procedure tager cirka 1-2 dage.

FragtmulighederPriserLeveringTracking
Ekspres International Post$305-9 dageJa
Standard international luftpost$1010-21 dageNej

Hvad koster fragten?

Fragtpriserne kan variere afhængig af hvilken leveringsmetode du vælger, hvor der skal sendes til, og hvor mange produkter du bestiller. For at se fragtomkostningen, så tilføj de ønskede produkter til din kurv og fortsæt til udtjekning.

Kan min ordre blive forsinket i tolden?

Hvis dette sker, bliver du gjort opmærksom på det. De beder modtageren om at komme og give tilladelse til at undersøge pakken. Herefter bør du modtage din levering. Hvis du har nogle problemer med at modtage din ordre, så kontakt os så vi kan hjælpe dig med at løse problemet.

Hvad hvis min pakke er beskadiget, eller noget mangler?

I dette tilfælde skal du kontakte vores kundeservice team og gøre os opmærksomme på problemet. Vi vil enten gensende pakken eller refundere din betaling. Se vores Politik for mere information.

Bemærk venligst også at hvis din ordre består af 90 piller eller mere, vil ordren blive sendt i forskellige pakker.

Hvor meget skal jeg betale hvis i gensender produktet?

Vi gensender dit produkt gratis. Ingen yderligere omkostninger vil blive pålagt.