Køb Antabus 500 mg

antabuse

Disulfiram

Antabus – hvordan virker det?

Antabus er ét af de mest kendte præparater til afhjælpning af alkoholisme. Alkoholisme er en kompleks sygdom, så man kan ikke sige at antabus helt præcist kan ”helbrede” sygdommen.

Antabus virker ved at man får et kraftigt ubehag når man indtager alkohol samtidig med medicinen. Hvis man indtager antabus og alkohol på samme tid, vil man opleve symptomer som hovedpine, svimmelhed, kvalme og opkastning.

4.8

250mg × 30
10.51 kr
250mg × 60
6.17 kr
250mg × 90
5.49 kr
250mg × 120
4.80 kr
250mg × 180
4.12 kr
250mg × 360
3.43 kr
500mg × 32
10.29 kr
500mg × 60
6.86 kr
500mg × 92
6.19 kr
500mg × 120
5.49 kr

Hele idéen med antabus er ret simpel – det er ikke formålet at medicinen skal fjerne din trang og lyst til alkohol, men snarere at straffe dig når du indtager det. Så hvis du regelmæssigt benytter dig af medicinen, vil du automatisk stoppe med at drikke. Det er dog vigtigt at slå fast, at det ikke er alle med et alkoholproblem, der har lige gode erfaringer med præparatet. Herudover kan det være svært at skaffe antabus uden recept, medmindre man ved hvor man skal lede.

Derfor er det en god idé at tage en grundig snak med en professionel, før du går i gang med antabus uden recept. En professionel vil også kunne hjælpe dig med at finde ud af, om der er nogle tidligere lidelser du bør være opmærksom på, som vil kunne påvirke dit helbred og dit velvære når du begynder på din medicin.

Hvordan får jeg de bedste priser på Antabus?

For at sikre dig den bedste pris, så er det letteste helt klart at køb din medicin online. Her kan du let og enkelt sammenligne pris på flere forskellige forhandlere, og dermed sikre dig at du altid klarer dig køb til den bedste pris. Antabus koster typisk mellem 0,5-1€ pr. styk, afhængig af antallet du bestiller. Når du køber antabus online, er det samtidig lettere at finde steder hvor du kan købe det uden recept.

Dine oplysninger er samtidig sikre når du køber på nettet, da du slipper for at folk forsøger at aflure din kode, eller på anden vis tiltuske sig adgang til dine personlige oplysninger.

På nettet er langt de fleste webshops krypterede, hvilket sikrer at dine oplysninger ikke kan opsnappes af hackere. Derfor er det altid sikkert og enkelt at klare dit køb online.

Samtidig får du tilsendt dine varer i en diskret indpakning, så hele opgangen ikke behøver vide at du har købt antabus. Udover diskretion er der mange andre gode grunde til at klare dit køb online. Når du skal købe antabus vil du ofte kunde finde et markant prisfald når du køber dine piller online, frem for at klare dit køb på dit lokale apotek.

Hvilke bivirkninger kan jeg opleve på Antabus?

Alvorlige bivirkninger er en sjældenhed med dette præparat. Der er dog stadig nogle ting man bør være opmærksom på. De vigtigste er smerter i øjet og sindslidelser. Hvis man oplever disse skal man omgående søge læge. Heldigvis er disse bivirkninger ekstremt sjældne, og langt størstedelen af dem der bruger præparatet vil heldigvis aldrig opleve dem.

Andre af de mere almindelige bivirkninger, er eksempelvis:

  • Hovedpine
  • Træthed
  • Dårlig ånde
  • Depression

Ved enkelte af disse – især depression, kan det ofte være en god idé at søge lægehjælp, da disse problemer ikke nødvendigvis er farlige i begyndelsen, men kan udvikle sig til mere alvorlige lidelser hvis man ikke får taget hånd om problemet med det samme.

Er der ulemper ved at købe Antabus uden recept?

Uanset om du har en recept eller ej, er der ikke forskel på medicinen og de aktive stoffer og effekter. Det har heller ikke påvirkning på prisen – uanset om du har recept eller ej, skal du stadig forvente at betale fra ca. 1€ pr. styk.

Ulempen kan være, at du ikke modtager den rette behandling ved siden af Antabus. Antabus er sjældent nok i sig selv, og din alkoholisme vil kræve yderligere tiltag end blot Antabus. Så sørg for at få den rette behandling – uanset om du har recept eller ej.