Køb Amoxil 500 mg

amoxil

Amoxicillin

Amoxil piller mod infektioner

Infektioner og betændelser i kroppen er et dagligt problem for danskere over alt i landet. Nogle infektioner er værre end andre, men ens for stort set alle sammen er, at det kræver antibiotika at komme af med de pågældende bakterier. Der var førhen ikke mange medikamenter at vælge imellem og medicinen var meget dyr. I dag er der helt andre muligheder, da der er skabt masser af generisk medicin med samme effekt og virkning, men til klart billigere priser. En af dem er Amoxil.

4.7

250mg × 30
9.82 kr
250mg × 60
5.14 kr
250mg × 90
3.81 kr
250mg × 180
2.86 kr
500mg × 30
10.27 kr
500mg × 60
6.85 kr
500mg × 90
5.82 kr
500mg × 120
4.83 kr
500mg × 180
4.11 kr

Hvad er Amoxil og hvordan virker det?

Amoxil er et antibiotika i pilleform. Det indeholder amoxicillin, som er et halv-syntetisk antibiotika, der er bakteriedræbende. Helt konkret går amoxicillin til angreb på bakteriernes cellevægge. De nedbryder langsomt bakteriecellernes vægge, så de til sidst kollapser. Udover det sørger antibiotikaen for, at bakteriecellerne ikke kan formere sig. I stedet vokser de sig store for til sidst at sprænge og uddø.

Amoxil klarer mange sygdomme

Amoxil kan tages mod en hel del forskellige sygdomsforløb. Infektioner kan være vidt forskellige og ramme forskellige steder i kroppen, men Amoxil er et antibiotika, der strækker vidt og derfor kan bruges mod følgende infektions-sygdomme i kroppen:

  • Luftvejsinfektioner (som eksempelvis halsbetændelse, lungebetændelse)
  • Gastro intestinale infektioner (forskellige former for mave-tarm infektioner)
  • Øreinfektioner

Medikamentet bruges blandt mod øreinfektioner hos børn i små doser, mens det dog hovedsageligt benyttes af voksne til infektions-tilstande i kroppen.

Køb billig Amoxil online

Førhen skulle man forbi et apotek i byen for at hente medicin, men det kommer man uden om med køb af Amoxil online på nettet. Den mindste pakke med mindste dosis og til mindste pris er 10-tabletspakken med 250mg. Den kan købes for blot 7 euro. Man kan også købe 500 mg tabletter med 30 stk i en pakke til en pris på 37 euro. Den største pakke med den største dosis er på 360 tabletter á 500 mg og ligger på en pris på 367 euro. Der er mængderabat, så man vil opleve prisfald ved større køb.

Nem bestilling og uden recept

Man er altid kun få klik fra at kunne bestille Amoxil på nettet uden recept. Det har faktisk aldrig været lettere at rekvirere antibiotika mod infektioner. Via online apotekeren kan man bestille Amoxil helt anonymt og uden recept. Du behøver ikke bestille tid ved lægen. Du skal faktisk slet ikke ud af din dør. Bestilling af Amoxil uden recept kan foregå i ro og mag fra laptoppen eller din mobile enhed på sofaen. Så snart du har bestilt, vil din ordre blive pakket og sendt til din hjemmeadresse.

Er der bivirkninger ved pillerne?

Der kan være bivirkninger ved al slags antibiotika-behandling. Heldigvis er de hyppigst forekommende problemer af meget harmløs karakter. I få tilfælde har nogle folk rapporteret om udslæt på huden, mens andre har meldt om tør hals, svimmelhed og lidt kvalme. I absolut meget sjældne tilfælde er der rapporteret om hårdere bivirkninger. Man bør altid kontakte sin egen læge, hvis man i forvejen er kronisk syg eller er under en eller anden form for medicinsk behandling.